Yhteystiedot

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennus 

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennus (Stetnic Oy) on vuonna 1995 perustettu yritys. Olemme erikoistuneet tietoliikenneverkkojen mittaukseen, asentamiseen ja dokumentointiin. Yrityksellämme on myös Tukesin myöntämä S2-ryhmän sähköurakointioikeus. Yrityksemme kotipaikka on Kuopio, josta käsin teemme tietoliikenneverkkoasennuksia laajalla alueella Pohjois-Savossa ja Keski-Suomessa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset ja julkishallinto.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa tietoliikenneverkkojen asentajaa.  

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennus

Stetnic Oy

Y-tunnus 1015535-6

Lintumäenrinne 111
70800 Kuopio

0500 670 249

info@valokuitu.com

OL-urakoitsijahyväksyntä

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennuksella (Stetnic Oy) on SETI Oy:n myöntämä OL-urakoitsijahyväksyntä. Pätevyys kertoo, että meillä on erityisosaamista asentaa ja ylläpitää optisia liityntäverkkoja ja että yrityksemme täyttää vaadittavat urakoitsijakriteerit. OL-urakoitsijahyväksyntä edellyttää, että meillä on nimetty vastuuhenkilö, jolla on vaadittava OL-asiantuntijasertifikaatti.

T-tietoverkkourakoitsija

T-tietoverkkourakoitsija

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennuksen (Stetnic Oy) työntekijöillä on SETI Oy:n myöntämä T-tietoverkkourakoitsijan pätevyys. Sertifiointi osoittaa, että yrityksemme työntekijöillä on riittävä koulutus ja työkokemus tietoverkkotyöstä. Asiakkaamme voivat luottaa työmme on laatuun. 

luotettava kumppani

Luotettava kumppani

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, luotettavasti ja aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Luotettavuudestamme kertoo osaltaan yrityksemme korkea luottoluokitus. Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennus (Stetnic Oy) on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa.