Optiset liityntäverkot

Valokuituasennus ja valokuituhitsaus

Yhteystiedot

Valokuituasennukset nopeasti ja tarkasti

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennus on erikoistunut optisten liityntäverkkojen asentamiseen liikekiinteistöihin, sairaaloihin ja muihin toimitiloihin. Teemme valokuituyhteyksien asennuksia sekä uudiskohteissa että peruskorjauskohteissa.

 

Valokuituasennukset teemme ammattitaidolla, nopeasti ja tarkasti. Valokuituhitsaus on paras ja kestävin tapa valokuituliitosten tekemiseen. Ammattitaitoisilla asentajillamme on vuosien kokemus valokuituhitsauksesta. Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennuksella (Stetnic Oy) on SETIn myöntämä optisten liityntäverkkojen OL-urakoitsijahyväksyntä. OL-urakoitsijahyväksyntä kattaa mm. jakamotekniset asennukset, kuitujen asennukset jatkoksissa ja päätteissä sekä kaapeleiden testaukset ja mittaukset. Sertifiointi edellyttää myös liityntäverkon optisen kaapeloinnin suunnittelun ja mitoituksen periaatteiden tuntemista. 

Laadukkaat komponentit

Kaikissa asennuskohteissa käytämme laadukkaita, standardien mukaisia komponentteja alan tunnetuilta tarviketoimittajilta, kuten CommScope ja Euorlan. Tarvikkeiden suhteen olemme kuitenkin merkkiriippumattomia ja valitsemme asiakkaillemme aina sopivimman vaihtoehdon. Työvälineemme ovat alan parhaimmistoa, mm. valokuitujen hitsaukseen käytämme Fujikuran laitteita.

Mitattua laatua

Noudatamme yleiskaapelointistandardeja ja Traficomin määräyksiä televerkkojen teknisestä toimivuudesta. Testaamme ja dokumentoimme aina tekemämme asennukset. Mittaamme kaikki asentamamme verkot alan luotettavimmilla välineillä standardien mukaisesti. Valokuitukaapeleiden loppumittauksissa käytämme Exfon valokuitututkaa tai Fluken tehomittaparia. Tekemistämme mittauksista annamme asiakkaalle dokumentin, josta asennuksen toimivuus voidaan tarkistaa. Lisäksi teemme tarvittavat loppupiirustukset asiakkaan tarpeen mukaan. Täten varmistamme tietoliikenneverkon pitkäaikaisen toimivuuden. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa valokuitukaapeloinnin asentajaa.  

OL-urakoitsijahyväksyntä

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennuksella (Stetnic Oy) on SETI Oy:n myöntämä OL-urakoitsijahyväksyntä. Pätevyys kertoo, että meillä on erityisosaamista asentaa ja ylläpitää optisia liityntäverkkoja ja että yrityksemme täyttää vaadittavat urakoitsijakriteerit. OL-urakoitsijahyväksyntä edellyttää, että meillä on nimetty vastuuhenkilö, jolla on vaadittava OL-asiantuntijasertifikaatti.

T-tietoverkkourakoitsija

Suomen Valokuitu- ja Verkkoasennuksen (Stetnic Oy) työntekijöillä on SETI Oy:n myöntämä T-tietoverkkourakoitsijan pätevyys. Sertifiointi osoittaa, että yrityksemme työntekijöillä on riittävä koulutus ja työkokemus tietoverkkotyöstä. Asiakkaamme voivat luottaa työmme on laatuun.